BSMN Company

Uitblinkend in diversiteit en kwaliteit.

 

Over ons:

BSMN Company, een veelbelovende Vennootschap Onder Firma (VOF), is het trotse brein achter diverse bedrijven die een scala aan diensten en producten aanbieden. Gevestigd in het mooie dorp Berkel-Enschot, wordt deze onderneming geleid met passie en toewijding door Daniël en Azin Bosman.

De naam BSMN staat niet alleen voor de afkorting van onze bedrijfsactiviteiten, maar ook trots voor de familienaam Bosman.

Een van de pronkstukken van BSMN Company is de haar- en beautysalon, waar klanten worden verwelkomd in een oase van ontspanning en verwennerij. De salon biedt hoogwaardige haar- en schoonheidsbehandelingen, met getalenteerde professionals die streven naar perfectie. Hier staat niet alleen de kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel, maar ook de klanttevredenheid.

Een ander facet van BSMN Company is het maken van producten op aanvraag. De klant heeft de mogelijkheid om specifieke en unieke items te laten maken zoals meubilair voor woningen, kantoren of bedrijven die aan hun behoeften voldoen.

De diversiteit van BSMN Company komt ook tot uiting in hun webshop, die gespecialiseerd is in drones, smart gadgets en accessoires. Met een oog voor kwaliteit en functionaliteit.

Wilt u meer weten over onze diensten omtrent het laten maken van producten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.